Servei integral de lloguer d'instruments de corda fregada

  • Tots els nostres instruments estan muntats, revisats i posats a punt per un lutier al nostre taller. Aquí trobaràs informació detallada dels nostres muntatges.
  • El nostre servei permet canviar de mida d'instrument en qualsevol moment. Aquest servei està pensat per als infants dels que tots coneixem el seu ritme accelerat i no sempre previsible de creixement.

Canviar d'instrument és un procés de recerca llarg i pesat, a més de costós. S'ha de buscar i trobar un instrument que satisfaci les vostres necessitats i s'encabeixi dins el vostre pressupost i després ocupar-se de vendre l'antic. Molt sovint, s'aprofita una mida massa petita i es salta directament a una massa gran per tal d'estalviar-se una mida. Amb aquest servei de lloguer podreu canviar la mida de l'instrument en qualsevol moment, basant-vos només en les necessitats del vostre fill.

  • El servei de lloguer està adreçat també a persones que s'inicien en la música i no tenen clar si els acabarà agradant. Comprar des del començament un instrument és una inversió molt gran i arriscada. Llogar durant una temporada és una prova perfecta abans de decidir si es vol continuar amb la pràctica instrumental o no.
  • Tenim també un incipient servei de lloguer d'instruments de lutier de mides petites. Són instruments fets artesanalment al nostre taller, pensats per a joves estudiants que ja han assolit un alt nivell musical i necessiten un instrument de qualitat professional però que encara no poden tocar amb instruments de mida sencera.